Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik yasal mevzuata müsait olarak;

SGK, Vergi Dairesi, umum organizasyon ve yapıları ve öbür resmi merciler ile yapılan iş ve davranışlemler ile tebligatlar,

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı dizi otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları gibi yapı güvenliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna hileınmasına yardımcı Yangın Merdiveni Kapısı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Kötü sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya rast kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma boş bünyelarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Tütün sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı acil çıkış kapısı olarak malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme in yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle beraberinde partner özellikleri, dayanıklı ve kip örgüda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şık paha politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page